Quest for the Treasure Quiz

Fiction By Jackie West // 9/2/2010

Normal
0

false
false
false

EN-US
X-NONE
TH

                      ~Please take after reading what I have of the story on this site, and post your   results at the bottom or e-mail them to me, and I will try to get the results to you as soon as I can-

 

1.  Your favorite free time activity

     a.) Adventuring

     b.)Hanging out with friends

    c.) Practicing hobbies

    d.) Being the boss

 

2. Weapon of choice

     a.) Bow and arrows

     b.)Sword

     c.) Dagger

 

3. You’re surrounded by enemies in a forest. You...

     a.)Fight to the death!

     b.)Climb up a tree and try to defend yourself from there

     c.) Call for help (Not like you’re going to get it)

     d.) Surrender (And try to escape later-“What’s the plan?”)

 

 4. Your favorite color of the following

     a.) red

     b.)blue

     c.)green

     d.)grey

 

5. If you had to be in or near a battle, where would you want to be?

    a.)shooting arrows from the back

    b.)in the midst of it all!

    c.) spying for info that could help my side win

    d.) helping tend the wounded and your army’s supplies in the back

 

6.  What place would you want in the army?

      a.)leader (I’m THE boss)

      b.)cheerful follower

      c.)don’t care

    

7. Who would you go on a really long trip with?

    a.) a bunch of people just like me *evil grin*

    b.)friends and family

    c.)me, myself, and I (I’m sociable, can’t you tell?)

    d.)friends

 

8. What kind of friends would you pick to have around in your normal life?

    a.) people who are very much like me *Mwahahaha!*

    b.) people I know well and enjoy having around

    c.) people who would follow me and serve me well and die heroically to save me and everyone else

 

 

9. What food of the following would you like most?

    a.)good ole home cookin’

    b.)whatever’s available and edible

    c.)I don’t care..if I get food

   

10. If you could go anywhere you wanted to go, where would you go?

      a.) anywhere that has excitement!

      b.) a big get together with all your friends

      c.) I’ll wander around and see what I run into

      d.)I’ll just wander

 

11. Where would you most like to live?

       a.) a cozy cottage with friends and family

       b.) the forest with wild animals for company and a few friends who are just like me!

       c.) a place where I can get as much adventure as I want!

       d.)I’ll live wherever I can, just as long as it’s decent

 

12. Your mortal enemy challenges you to a duel to the death. You.....

        a.) immediately agree, even while knowing that you could die.

        b.) try to compromise so that you won’t have to fight

        c.) ask if he could fight the best sword fighting friend you have, and promise to take his place if he dies or is horribly wounded (Better not make that a friend...)

        d.)tell him you won’t if he won’t compromise

        e.) fall to your knees and beg him not to make you make such a hard decision (Is he really gonna listen?)

 

13. What’s your position with animals?

       a.) I’ll live with them if they leave me alone

       b.) I don’t really have a way with them

       c.) I’m better with them than most people I know

      d.) I don’t mind them too much; I’ll live with or around them if I have to

 

14. Of the following, what would you want most as a future career?

       a.) soldier

       b.)stay-at-home mom (You rock!)

       c.)wanderer

       d.)dad

 

15. If you want to be a parent someday, about how many kids do you want?

       a.) oh, one or two (Oh, you’ve got to be kidding me!)

       b.) 3-5

       c.)5-10

       d.) more than 10 (Oh yeah!)

 

 

 

 (Multiple Choice)

16. If you want to be a wanderer, where would you want to go most?

       a.)a peaceful forest

       b.) a historic battlefield

       c.) a danger-filled swamp

       d.) mountains with an abundance of life

       e.) infrequently active volcanoes and lots of dark caves (you won’t want to be around when the infrequent is not)

    

17. If you were captured by bad guys, brought to their stronghold, and the leader was your mortal enemy and sentenced you to die, you would....

       a.) immediately try to escape(if you could)

       b.) fall on your knees and beg for mercy (like he would listen anyways)

       c.)stay low and hope that help comes (patience is a virtue...)

 

18. If you had companions, and one of them was captured, what would you do?

       a.)plan a daring rescue and try to do it (brave or foolish?)

       b.) hope that a merciful someone saves her/him and leave the rest to the men

       c.) pretend to join the bad guys and try to save him/her

 

19. What would you most like to have along on a trip?

       a.) the basic necessities : food, water, etc (bo-ring)

       b.) a weapon; I’ll just live off the fat of the land

       c.) friends

       d.) family

       e.) I really don’t care..just as long as I stay alive

 

20. You live in a small village that is attacked. You...

       a.) help defend it as best as you can

       b.) hide in your basement

       c.) run for your life (aw, come on!)

 

21. What would you do the most if you stayed at a country inn for a while?

       a.) help out as much as you can

       b.) wander around outside looking for some kind of danger to fight

       c.)explore the house (mice, rats, all that happy junk....)

       d.) relax and do a little work every day (this is the life...aah..)

 

22. You hear about an enemy army that is just about to attack your country. You...

       a.)join the army

       b.)fight the enemies when I want to (might be too late..)

       c.) help soldiers prepare for war back in your hometown

       d.) help recruit soldiers

       e.) be a spy for your country (I’m sneaky.....)

 

 

 

 

Comments

Hmm

1. Let's say C

2. A

3. C. Me and fighting just don't go well together. ;)

4. C!

5. D. I hate blood, but I think I'd handle that better than the other options.

6. B

7. B

8. B

9. A

10. C

11. A

12. B. I think I've mentioned before that I'm not much of a fighter.

13. A

14. B

15. C, I guess. Whatever God gives me, really, though.

16. A, although D sounds great, too.

17. Probably C

18. B

19. A. I kind of like to stay alive, see, and I don't think I could just find myself food. ;)

20. B. I am so not a fighter. Mind, if someone attacked me, I'd probably at least try to clobber him.

21. C

22. Ummm...I guess I'll say C.

Leandra | Sat, 09/18/2010

Congratulations!

  Congratulatons! You are Emily!

Jackie West | Mon, 09/20/2010

Hold on...

Here goes...

1.a

2.a

3.b

4.c

5.d

6.c

7.d

8.b

9.a

10.b

11.d

12.c

13.c

14.b

15.d

16.d

17.a

18.c

19.b

20.b

21.c

22.c

There!

Eirian, you should put up a post that says "I do not take responsibility for injuries to fingers induced by typing your post". If you say it to yourself be sure to say it in your best TV announcer voice.

Arya Animarus | Mon, 09/27/2010

Oh for the times when I felt invincible.

Congrats!

 Congrats! You are Nadezda!

Jackie West | Mon, 09/27/2010

Wow!

Really? Did you base her off of me? Wait, that's not posible, you started writing the story before you met me. Oh well!

Arya Animarus | Tue, 09/28/2010

Oh for the times when I felt invincible.

Actually...

  Actually, I might have met you before I started writing QFTT....I'm not sure, though.

 And yes, you really are Nadezda! Gem took the quiz at least twice, but she ended up as Caelan both times, and she wasn't too happy about it.

Jackie West | Wed, 09/29/2010

WHAT!

You mean she ended up as a boy! Ha!

Arya Animarus | Wed, 09/29/2010

Oh for the times when I felt invincible.

Yes, she ended

 Yes, she ended up as a boy!

Jackie West | Thu, 09/30/2010

.

Ooooh! I'll bet she's not happy! Hahaha!

Arya Animarus | Thu, 09/30/2010

Oh for the times when I felt invincible.

Well, I told

  Well, I told her about our conversation, an' she didn't exactly like it..so don't mention it to her on Sunday.

Jackie West | Thu, 09/30/2010

Navigation

User login

Please read this before creating a new account.